Dames 1 startte de terugronde op een overtuigende wijze door de dames uit De Haan een duidelijke pandoering te verkopen. De setstanden waren 22-25,15-25 en 20-25.

Onze dames kwamen wel erg aarzelend op gang, onmiddellijk stond er 8-4 op de bordjes en deze voorsprong werd met hand en tand verdedigd door de kustploeg tot de twintig, maar  met Tine Verstraelen in de plaats van een niet zo overtuigende Jo Healy en met Evy Colman aan de opslag verdween die voorsprong ziender ogen, zodat eigenlijk nog met een confortabele setstand    werd afgesloten.

In de tweede set kwam Amigos niet meer in de problemen en wat in de eerste set nogal moeilijk verliep was nu zoals een fluitje van een cent. Geen echte uitblinksters, maar een dikke pluim voor iedereen, die  voor de nodige sfeer zorgden en waar zeker de bank zijn deel in had.Ook onze middenspeelsters begonnen het midden te overheersen, zodat onze hoeken dankbaar daarvan gebruik maakten.

De derde set leek weer wat meer spankracht te hebben, maar wanneer onze dames het tempo weer opdreven, moest de kustploeg het hoofd sportief buigen voor een toch in elk spelonderdeel iets beter Amigos.

Deugddoende zege op verplaatsing, die ons terug wat meer ruimte oplevert en een goede basis kan zijn voor de volgende wedstrijden.

Nieuwe Sponsors

Go to top