Gelukkig voor Hermes Oostende kwamen hun laatste duifjes juist op tijd binnen na een helse rit veroorzaakt door de gekende Kennedy'sfiles. Hoewel stilaan onze gekwetsten weer inzetbaar zijn, konden we tegen het toch beresterke Hermes geen echte vuist maken.

Van in het begin gaven de Oostendse dames ons les in efficiënt spelen en hoewel de cijfers toch wel ietwat overdreven zijn, konden we toch ook enkele mooie dingen in mekaar steken.

Hun setter Jana was dinsdagavond de exponent van een soms wervelend spel en dan was het moeilijk deze TGV bij te houden. De eerste twee setten kwamen we nog goed weg met 22-25 en 21-25, enkel in de derde set gingen we zwaar ten onder met 12-25. Toch cijfers die we de laatste seizoenen niet gewoon zijn.

Vandaar voor zaterdag moeten onze supporters als één man achter het team staan en zo kunnen we misschien nog eens stunten.

Ook gaat onze dank naar iedereen, die dinsdag de taak van ballenraper of quickmopper op zich heeft genomen om deze bizarre wedstrijd tot een goed eind te brengen.  

Nieuwe Sponsors

Go to top