Met stilaan een leeglopende gekwetstenboeg begonnen onze dames schitterend aan de partij te Hasselt. Vooral het zware servicewerk van Marijke Horn teisterde de wankele receptie bij de Limburgse meisjes. Met de inbreng van Katrien Gielen verhoogde hun spelniveau wel zodanig, maar de voorsprong was te groot om nog verontrust te geraken. 15-25

In de tweede set verliep het spel van onze dames niet zo als verwacht, maar de inbreng van een pientere Britt zorgde op het juiste moment voor de nodige boost. Dus konden we weer zegevierend aan het langste eind trekken met 21-25.

Amigos startte ietwat te slap aan de derde set en Hasselt maakte hier dankbaar gebruik van. Weer Katrien Gielen, samen met de mogelijkse matchwinnaar Elly Van der Schraelen, begonnen zich meer en meer in hun sas te voelen en met een soms te eenvoudig spelend Amigos gingen zij snel op voorsprong. Maar met de eindmeet in zicht ging Amigos terug steviger spelen, spijtig maar de set ging toch nog verloren met 27-25.

In de vierde set startte Amigos weer best, en leidde zelfs met 19-23. Wat toen gebeurde, zal je niet gemakkelijk nogmaals  meemaken, maar onze dames slaagden er toch in om alle kansen de nek om te wringen en weer nipt te verliezen met 26-24.

Tot 3-3 deden onze dames nog mee, maar toen was het vat helemaal leeg en werd ons een smadelijke nederlaag aangesmeerd met 15-6. In deze set was Elly Van der Schraelen onhoudbaar en bezorgde Amigos weer een dikke kater.

Hopelijk kunnen we onze moed weer vinden nu dinsdag tegen Hermes Oostende( uitgestelde match) en hopelijk worden we talrijk gesteund door onze trouwe supporters.

Nieuwe Sponsors

Go to top