Dames1- VC Oudegem  1-3  25-16, 20-25, 18-25, 21-25            

Als het niet mee zit, dan zit het meestal volledig niet mee. Vrijdagavond sloeg het noodlot weer toe bij onze dames en ditmaal reed Catherine Bonte na een uurtje training naar de kliniek om haar geliefd pinkje weer op zij plaats te zetten. Dit terzijde gelaten, na het nodige oplapwerk van Marijke Horn, kreeg coach Ivo toch nog een volwaardige ploeg tussen de lijnen en die kon de ploeg uit Oudegem dadelijk onder druk zetten, zodat vrij eenvoudig naar een eerste setwinst afgestevend werd, vooral door de inbreng van supersub Marijke Horn.

Gaandeweg de wedstrijd verloren onze dames het overwicht en onder de secure spelverdeling van Anke Allemeersch groeide het vertrouwen bij VC Oudegem. Stephanie Van Bree kwam duidelijk meer in de wedstrijd en onze dames hadden het soms moeilijk om het juiste antwoord te vinden op de voortdurende golf van aanvalsgeweld. Niettemin lieten Tatiana en co toch geregeld zien, dat ook zij enige kaas van leuke volleybal hebben gegeten.

Toch een verdiende zege voor de tegenpartij, aan onze kant kunnen we enkel onze wonden likken en hopen dat de mindere periode vlug voorbij zal zijn. Zaterdag staat er een zekere Zandhoven- Amigos op het menu, weer geen simpele opdracht, maar waar een wil is, is ook een weg. Zelfs Bart De Wever drukte het al eens uit: nihil arduum volentibus.

Ave

{fblike}

Nieuwe Sponsors

Go to top