Wellicht heb je her en der wel al foto's zien verschijnen of geruchten gehoord dat onze Dames 1 een sportief goede prestatie hebben neergezet in Las Palmas. In een bloedstollende match, die meer dan 2 uur top volleybal bracht en waar onze Ladies hun beste beentje hebben voorgezet en met veel grinta gespeeld is het uiteindelijk 3-2 geworden.

Niet enkel onze speelsters waren op post, er was ook een hele delegatie mee van sponsors, supporters, familie leden en bestuursleden om onze speelsters aan te moedigen. Meer dan 50 Amigos fans hebben uiteindelijk 3 a 4 dagen Las Palmas nog extra Geel en Blauw gekleurd en daarbij ook bergen (zonne) energie op-gedaan om ook tijdens de terugwedstrijd aanstaande donderdagavond (30/11) het beste van zichzelf te geven om onze troepen naar de volgende ronde te schreeuwen !

Wij, en vooral ook onze Dames1, vragen dan ook om met zoveel mogelijk supporters op post te zijn in Amigos kleuren zodat onze Spaanse vrienden een lesje kunnen krijgen wat positief supporteren is.En wie weet kunnen we na de wedstrijd nog eens het fantastische feestje herhalen net als na de winst tegen Olomouc.

 

 

Nieuwe Sponsors

Go to top