Het was al even uitkijken in de Amigos-Van Pelt Arena voor de komst van Antwerpen, dat dit jaar alles inzet op de vrouwen. In beide kampen werden kosten nog moeite gespaard om de supporters op te warmen voor zowaar de enige Derby die nog op de agenda staat. De stress was goed te voelen voor de aanvang van de wedstrijd vooral bij onze dames die een beetje krampachtig aan de wedstrijd starten. Bij de eerste technical Time-Out stond er zowaar een 2-8 op het scorebord. Tijd voor coach Jeroen om toch even het vuur in zijn ploeg te stoppen, en dat werkte zowaar. Langzaam werd de achterstand weg gewerkt en zowaar tegen de tweede technische TO waren het onze troepen die de dans leiden. Het was een beetje erop en erover met enorm veel opslag druk naar het einde van de eerste set toe. De Antwerp supporters bleven hun ploeg wel dapper aanmoedigen, maar het waren toch onze Amigas die met een sterke opslagreeks van Birthe Wittock de set thuis houden.

Meteen ook de eerste set in deze jonge competitie voor onze Dames. In de tweede set zat het vuur helemaal in onze en waar receptioneel vorige week nog wel wat werk aan de winkel was zagen we deze week een sterke partij van Jana Martens die overal op het veld te vinden was.

Een ontketende Tara Lauwers vond ook blindelings haar aanvallers op alle mogelijke posities en zo konden we toch heel wat leuke punten noteren van Valerie, Helene, Birthe, Lotte en Lisette met als gevolg 25-17 op de bordjes en meteen ook eerste punt binnen. In de derde set probeerde Antwerpen zich nog te verzetten tegen het verlies, maar Tara stuwde haar team mates verder en even later stond de 3-0 op het scorebord. Meteen ook het startschot voor een leuke afterparty zoals ze die enkel bij Amigos kennen en Amigos mag zich tot de volgende ontmoeting de ploeg van het stad noemen :-)

Proficiat Héléne,Tara,Lisette,Esther,Jana, Indra, Laura,Lotte, Elke, Birthe,Luna, Ellen, Valerie, Marlies, Maarten en Jeroen. Sterke Team prestatie.

scorebord

 

Deze middag is het terug de beurt aan onze Heren om te proberen Waremme punten te ontfrutselen en woensdag trekken onze Dames naar Charleroi.

Nieuwe Sponsors

Go to top