Terwijl het indoor volleybal op de nationale ploegen na dood is en de beachtornooien elkaar opvolgen stellen we jullie graag even Esther Cramer voor. Met Esther, geboren in Tilbug, haar 24 lentes krijgen we een beetje extra ervaring in de jonge ploeg van onze Dames 1. Ze begon op 8 jarige leeftijd met volleybal bij VC ODI in Middelbeers (NL) waarna ze naar Peelpush verhuisde waar ze voor het eerst eredivisie speelde. Met de u19 van Peelpush werd ze Nederlands kampioen samen met team mate Laura De Jong die we u een weekje geleden voorstelden. Esther heet ook een tijd deeluitgemaakt van Jong Oranje. Na Peelpush werd het even tijd om wat op de Vlaamse velden actief te zijn en zo belande Esther bij VST Lions (Turnhout) in een Belgish/Nederlandse mix met ondermeer haar zusje en Griet Stevens (vorig jaar actief als Amiga). Het tweede jaar eindigden ze samen Mortsel op de eerste plaats (Mortsel promoveerde op basis van gewonnen setten) onder leiding van Jeroen. 

 

Lions stopten met Dames 1 en zo kwam Esther terecht bij FAST uit Gennep waar ze 5de werd in de Nederlandse eredivisie.Voor Esther dus een leuk weerzien met enkele gekenden bij Amigos :-)

Esther momenteel nog student Biomedische Technologie aan de Technische Universiteit van Eindhoven.  Naast volleybal kan je haar ook af en toe actief zien in het beachvolleybal, en verder houd Esther van lekker eten en gezellige dingen doen (waarvoor ze bij Amigos al meteen op het juiste adres is) en slapen :-)

 EstherCramer

Welkom bij Amigos-Van Pelt en veel succes voor het komende seizoen Esther !

Nieuwe Sponsors

Go to top