Op een mooie lente dag stellen we jullie graag een mooie aanwinst voor bij Dames 1. Met 22 lentes op de teller heeft Laura De Jong aanzienlijk wat jaren volleybal ervaring. Op haar 8ste starte Laura met volleybal onder de kerktoren van haar geboortedorp Linne (Nederland) bij lokale club VC Limac. Op 11 jarige leeftijd had ze haar eerste selectie beet voor de Nederlandse regio Zuid-Oost talententraining van de Nederlandse Volleybal Bond. Na 3 jaar Nederlandse volleybalschool en trainen bij de Summa volleybalschool (Peelpush, Meijel) werd het dan tijd om op 16 jarige leeftijd de overstap te maken naar VC Peelpush om bij dames 2 (1ste divisie) te gaan spelen.

Laura Europese

 

Een jaartje later werd Laura Nederlands kampioen, beker en supercup winnaar met de A jeugd van Peelpush. De laatste 2 jaar was Laura actief als Receptie/Hoek bij Dames 1 (Nederlandse Eredivisie) van Peelpush. Veel volleybal historiek tot dusver, but the best has yet to come :-)

Taurus 500
Laura is afgestudeerd aan Hogeschool Zuyd in Heerlen voor de opleiding Biometrie en is momenteel werkzaam bij Philips Healthcare te Best als Service Innovation Project Representative.
Naast volleybal is er nog wat plaats voor hobbies zoals reizen (vooral dan backpacken en hiken door Nationale parken met als hoogtepunten Australie en Vietnam) alsook fotograferen (zonsondergangen).

Flamingos 500

 

Welkom bij Amigos Laura !

Nieuwe Sponsors

Go to top