Tegen seizoensrevelatie Oudegem, die nog proberen een Europees ticket af te dwingen, spelen is nu éénmaal geen sinecure. En dit werd ons onmiddellijk duidelijk in de eerste twee setten, alhoewel in de tweede herneming  een ruime voorsprong eigenlijk te gemakkelijk werd weggegeven. Setstanden waren 20-25 en 23-25.

In de derde set kwam Vicky in de ploeg en haar aanvallende impulsen gaven Amigos ietwat meer armslag. Vrij vlug werd een grote voorsprong bijeengespeeld, maar de Oudegemse ploeg vocht stevig terug en verloor nipt met 25-22.

Amigos bleef dan verder op de ingeslagen weg volleyballen, maar ditmaal klampte Oudegem steviger aan. Amigos kon ditmaal zijn kleine voorsprong wel behouden en werd het weerom 25-22.

De vijfde set ging over winst of verlies beslissen. Hier startten de Oudegemse meisjes het best en bouwden constant een ruime voorsprong op, die door onze Amigas niet meer kon bijgefietst worden. 8-15.

Duidelijk had VC Oudegem iets meer zwaardere services in petto voor ons, iets wat ons toch wel zeer heeft gedaan. Niettemin mogen we blij zijn met het gehaalde puntje en deze wedstrijd moet ons een boost geven om de laatste volgende wedstrijden winnend af te sluiten.

Volgend weekend is een dubbel weekend: zaterdag thuis tegen Blaasveld en zondag om 18.00 naar VC Mortsel voor de 1/2 finale van de beker van Antwerpen.