Voor een volledig gepersonaliseerde aanpak of een begeleiding in kleine groepjes worden door SKYpersonaltraining specifieke mogelijkheden geboden (U vindt verdere details op http://www.skypersonaltraining.be) en dit zowel voor leden van Private Fitness Amigos (Alle tarieven staan los van het Private Fitness lidmaatschap en vormen een supplement op het lidmaatschap) als voor niet leden.

 

Personal training:

SKY personal training streeft naar de maximale ontplooiing van het individu. Onze samenwerking start bij u. Door middel van geïntegreerde functionele bewegingen willen we uw levenskwaliteit, lichaam en geest optimaliseren. Dankzij doorgedreven opvolging en regelmatige testen worden de trainingen voortdurend aangepast om optimale resultaten te bereiken.

Samen met uw personal trainer kan u stap voor stap uw persoonlijke doelstellingen bereiken!

 

Small Group Training:

Small Group Training (SGT) is gelijkaardig aan personal training. In een groep van maximum 4 personen wordt er een uur gewerkt rond een specifiek thema. Er worden een aantal vaste thema’s aangeboden, maar het thema kan ook bepaald worden in overleg met de trainer. Small Group Training biedt u de mogelijkheid om te trainen met uw partner of vrienden. Fun verzekerd!

 

Tarieven:

Voor leden van Private Fitness Amigos:

o    Personal Training (30’):

§  Enkele sessie: 30,-

§  Kaart van 20 sessies: € 495,-

 

o    Small Group Training (60’)

Enkele sessie:

  • 2 pers: € 30,- / persoon
    • 3 pers: € 28,- / persoon
      • 4 pers: € 26,- / persoon

Kaart van 20 sessies: € 495,- / persoon

 

·         Wanneer u geen lid bent van Private Fitness Amigos gelden bovenstaande tarieven + volgende supplement voor gebruik van infrastructuur en/of verplaatsingsvergoeding:

  • Gebruik Private Fitness Amigos: € 2,75/ sessie
  • Privégym Materiaal: € 5,-/ sessie
  • Andere locaties (thuis/bedrijf) € 0,35-/ km

 

 

Nieuwe Sponsors

Go to top