Een uniek fitheidconcept voor zowel leden als voor niet-leden van volleybalclub Amigos.

Ervaar alvast gratis en volledig vrijblijvend onze aanpak en reserveer snel voor uw kennismakingscoaching (twv € 75,-) !

Surf naar de online agenda of bel naar Tim Van Hemeldonck ( tel.: 0473 61 50 65) en maak uw reservatie.

Voor meer info klik op ‘Private Fitness’

Logo PF Amigos

{fblike2}

Logo PF Amigos

 

In samenwerking met :

SkyPersonalTraining 

Sportmed-Small

{fblike2}

 

Voor een volledig gepersonaliseerde aanpak of een begeleiding in kleine groepjes worden door SKYpersonaltraining specifieke mogelijkheden geboden (U vindt verdere details op http://www.skypersonaltraining.be) en dit zowel voor leden van Private Fitness Amigos (Alle tarieven staan los van het Private Fitness lidmaatschap en vormen een supplement op het lidmaatschap) als voor niet leden.

 

Personal training:

SKY personal training streeft naar de maximale ontplooiing van het individu. Onze samenwerking start bij u. Door middel van geïntegreerde functionele bewegingen willen we uw levenskwaliteit, lichaam en geest optimaliseren. Dankzij doorgedreven opvolging en regelmatige testen worden de trainingen voortdurend aangepast om optimale resultaten te bereiken.

Samen met uw personal trainer kan u stap voor stap uw persoonlijke doelstellingen bereiken!

 

Small Group Training:

Small Group Training (SGT) is gelijkaardig aan personal training. In een groep van maximum 4 personen wordt er een uur gewerkt rond een specifiek thema. Er worden een aantal vaste thema’s aangeboden, maar het thema kan ook bepaald worden in overleg met de trainer. Small Group Training biedt u de mogelijkheid om te trainen met uw partner of vrienden. Fun verzekerd!

 

Tarieven:

Voor leden van Private Fitness Amigos:

o    Personal Training (30’):

§  Enkele sessie: 30,-

§  Kaart van 20 sessies: € 495,-

 

o    Small Group Training (60’)

Enkele sessie:

 • 2 pers: € 30,- / persoon
  • 3 pers: € 28,- / persoon
   • 4 pers: € 26,- / persoon

Kaart van 20 sessies: € 495,- / persoon

 

·         Wanneer u geen lid bent van Private Fitness Amigos gelden bovenstaande tarieven + volgende supplement voor gebruik van infrastructuur en/of verplaatsingsvergoeding:

 • Gebruik Private Fitness Amigos: € 2,75/ sessie
 • Privégym Materiaal: € 5,-/ sessie
 • Andere locaties (thuis/bedrijf) € 0,35-/ km

 

 

Specials voor (jeugd)volleyballers

Amigos streeft om de kwantitatief en kwalitatief sterkste volleybalclub te zijn en zijn jeugd op te leiden naar de hoogste ranking in België. Amigos wil streven naar een volleybal academy (Amigos Physical Academy) dat vooruitstrevend is en zijn jeugdwerking hoog in het vaandel neemt. Leden van Amigos de faciliteiten aanbieden waar voorheen enkel in een volwaardige topsportbegeleiding sprake van was. Amigos wil uniek en grondlegger zijn in zijn soort. Met deze ideeën ging Amigos een samenwerking met de trainers van SKY, gediplomeerd personal trainers, aan met de intentie begeleide krachttraining aan te bieden. Alle Amigos leden of houders van full season volleyball/fitnessabonnement of ander abonement van Private Fitness Amigos kunnen tegen zeer gunstig tarief deelnemen aan volleybal specifieke krachttraining in groep.

SKY personaltraining biedt Inter Season training en Volleyball Season training, alsook ganse jaar aan.

Wat houdt dit in? De bedoeling van Inter Season training is om Amigos leden aan te sporen om in het tussenseizoen zich terug voor te bereiden naar het aankomende seizoen. Door zowel de jeugdspelers als de senioren te trainen kan SKY personaltraining er mee aan werken om enerzijds blessures te verminderen en anderzijds spelers een maximale ontplooiing te geven om zo hun kansen maximaal te laten benutten. Dit speelt in het voordeel van zowel de spelers als van Amigos.

Nu als we spreken over tussen seizoen (Inter Season) dan gaat het over de periode van mei tot en met september. Tijdens deze periode worden momenten voorzien waarop de Amigos leden onder begeleiding van de SKY personaltrainer(s) kunnen komen trainen. Wij stellen ons meerdere vooraf bepaalde uren paraat (naargelang vraag) voor de geïnteresseerde Amigos leden.

De manier waarop bij Inter Season gewerkt wordt is vooraf bepaald. Zo zullen wij werken in 3 fases, als eerste fase spreken we over voorbereidingsfase. Hierin wordt gewerkt rond stabilisatie, mobilisatie. Werken aan flexibiliteit in gewrichten en stimulatie en versterken van dieper gelegen spieren zijn hiervan belangrijk item. Zo worden spelers getraind om te voorkomen dat er te veel belasting is op verkeerde manier en meer bewust over werking van eigen lichaam. Deze fase is essentieel in de verdere ontplooiing en omvat ongeveer 6 weken.

Als tweede fase, optimalisatie fase, stimuleren wij het lichaam adhv myofasciale therapie om uit oefeningen en bewegingen het maximale uit te halen. Optimaliseren van bewegingen (volleybalspecifieke bewegingen) waarbij tijdens training steeds meerdere spierketens te gelijk worden gestimuleerd om een totale vlotte en correcte beweging te bekomen. Deze fase neemt +/- 6 weken in beslag.

Tot slot in de derde fase, confirmatiefase, worden aangeleerde bewegingen geïntegreerd in het gehele lichaam. Aangeleerde bewegingen worden omgezet in verbeterde prestaties.

Als al deze drie fases zijn doorlopen zal de speler direct starten aan het seizoen op hoger niveau zodat zijn focus vooral kan gaan naar spelinzichten met betrekking tot volleybal. Zo zullen de spelers jaarlijks grotere stappen voorwaarts plaatsen.

Bij Volleyball Season wordt er periodiek gewerkt rond bepaalde thema’s die cruciaal zijn in functie van preventie omtrent blessures en ontwikkeling van de speler. Mogelijke thema’s kunnen zijn: core-stability, mobilisatie/stabilisatie lichaam, functionaliteit, voetenwerk, snelkracht, explosieve kracht, plyometrie,... Voor bepaalde thema’s is het een noodzaak om eerst de Inter Season of een voorbereidende fase te doorlopen.

De trainer zal naar goed vermogen, ongeacht er in groep wordt gewerkt, differentiatie aanbieden op ieders niveau.

Indeling groepen: uren en verdeling kan aangepast worden naar vraag.

Intensie is om te starten vanaf 1 maart, u hoort meer hieromtrent rond 15 februari! U kan het ook volgen op de website: www.skypersonaltraining.be

Indien u interesse heeft kan u ons al een seintje geven:

Tim Van Hemeldonck:

§ Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

§  0473 61 50 65

Tim Verheyen

§  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

§  0477 52 93 59

 

 

De SportMed TestPoint is een locatie waar iedereen (beginner, actieveling of reeds gevorderde sporter), los van het feit of men lid is of niet van de Private Fitness, terecht kan voor fysieke coaching door een SportMed Certified Coach. De SportMed TestPoint is dus een ‘sub-concept’ binnen de Private Fitness.

 

 • De basisdiensten waarvoor u in de SportMed TestPoint terecht kan zijn:

Voor de beginner/Niet-actieveling:SportMed Coaching voor een actievere LifeStyle: Cardio

 • Uw persoonlijk actieplan:

De doelstelling van deze dienst bestaat erin om samen met de coach, een voor u op maat gemaakte oplossing te zoeken, die u helpt om uzelf zodanig te organiseren, dat u op regelmatige basis lichaamsactiviteiten kan integreren in uw dagelijks leven, en wel zo dat deze lichaamsbeweging individueel gedoseerd, gedocumenteerd, prettig en comfortabel kan worden doorgevoerd.

 

 • Wat mag u verwachten:

Deze coaching bestaat uit een afspraak (individueel of per twee) van ca 60 min (eerste keer ca 90 min) waarin volgende elementen worden doorlopen:

 • Een anamnesegesprek met de coach helpt de startsituatie te schetsen.
 • Een aantal metingen vervolledigen een objectieve stand van zake. Het betreft:

Meten van lengte en gewicht.

 • Meten van de lichaamssamenstelling op basis van de Futrex NIR infrarood methode.

Evaluatie van uw uithoudingsvermogen gebaseerd op het bepalen van de Individuele Anaerobe Drempel (IAND) dmv een inspanningstest op de fietsergometer of op de loopband (Iedereen in goede gezondheid, ongeacht de actuele fitheidstoestand of leeftijd kan deze test uitvoeren.).

o    Uw coach stelt een persoonlijk testrapport samen en zal dit uitvoerige toelichten (Link naar een voorbeeld rapport – pdf).

o   Uw coach stelt een ‘SportMed Approved’ cardioprogramma voor 12 weken op, gebaseerd op hartslagcontrole en een wekelijks motivatiesysteem dmv puntendoelen.

o   Samen met uw coach stippelt u een actieplan uit dat rekening houdt met uw persoonlijke leefsituatie.

o   Gedurende de looptijd van het bewegingsprogramma (via uw persoonlijke www.sportmedonline.com website, misschien uw persoonlijke HeartRateCoach, mail, ...) wordt u opgevolgd door uw coach.

Op basis van de informatie die u verwerft krijgt u inzichten in de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn, vertrekkende vanuit de opties (Tijd, budget, fysieke situatie, …) die zich op dit ogenblik aanbieden om een lichamelijk actiever leven te leiden.

 

·         Voor de (gevorderde) sporter:

SportMed Coaching voor specifieke training van het uithoudingsvermogen:

Deze coaching bestaat uit dezelfde elementen als de coaching voor een actievere LifeStyle. Uiteraard worden de toelichtingen vanuit een andere invalshoek gegeven en het programma meer specifiek samengesteld.

Naargelang de wensen van de sporter kan deze coaching aangevuld worden met een specifiek persoonlijk trainingsprogramma dat wordt opgesteld door een gespecialiseerde coach (Hiervoor werken we samen met enerzijds het SportMed Instituut en lokaal met specialisten van Sportmedisch Centrum Nottebohm in Brecht). Voor dit gespecialiseerde programma betaalt u een supplement.

 

Tarieven:

o    Niet Private Fitness klanten:

§  Individuele afspraak: € 75,-

§  Duo-afspraak: € 55,- / persoon

·  Groep: op aanvraag

§  HeartRateCoach®: € 149,-

 

o    SPF klanten (Houder van een Private Fitness abonnement):

§  Individuele afspraak: € 55,-

§  Duo-afspraak € 40,- / persoon

§  HeartRateCoach®: € 125,-

 

o    Supplement voor een specifiek persoonlijk trainingsprogramma: Tarieven op aanvraag.

 

Nieuwe Sponsors

Go to top