Onze laatste dag op het tornooi begon weer vroeg: om 8u een korte training. Nadien kropen de meisjes nog even een uurtje hun bed in om helemaal uitgerust de match aan te vatten tegen thuisploeg Hevo Heino, van dewelke we onze allereerste match verloren hadden met 0-2.
Dit was voor de plaatsen 4 en 5, waarin gespeeld werd met 2 sets, bij gelijke setstand werd er gekeken naar de tegenpunten.  De winnaar speelde dan verder voor de 3e-4e plaats tegen TFM DOK.
 


De scholieren meisjes van GEA HAPPEL Voc Amigos Zoersel zijn op stage in Nederland van 26-29 december. Halverwege onze stage werd het tijd om ons thuisfront eens in te lichten. Hierbij dus een kort verslagje.

Eerst even kort voorstellen wie meedoet aan wat juist. De spelers waarmee we deelnemen aan het International Hevo Topgirls Volleybaltournament, zijn Lisa Daems, Dorien Van Dessel, Lena Jacobs, Lien De Wolf, Jana Martens, Chloë De Weerdt, Charlotte Van Nederkassel, Karolien De Keulenaer, Jente Lenaerts, Nina Tijtgat en Katleen Theunen. En dat onder het toeziende oog van coach Tim Van Hemeldonck & Jill Ducro. Het tornooi waaraan we deelnemen is een uitnodigingstornooi voor een selectie topploegen uit Nederland en voor enkele ploegen uit het buitenland. Dit jaar zijn wij van Gea Happel Voc Amigos voor de eerste maal uitgenodigd om deel te nemen aan dit tornooi en zo België te vertegenwoordigen. Er nemen 6 teams aan deel normaal, waaronder 3 Nederlandse. Amigos zou 1  van de 3 buitenlandse ploegen zijn, mocht het niet dat het Tsjechische team Spartak Deçin verstek heeft gegeven omwille van de weersomstandigheden en zo enkel USC Münster ons vervoegd in het team van buitenlanders. Het principe van het tornooi is als volgt; in de voormiddag wordt er door elke groep getraind gedurende 1u15 en vanaf 13u vangen de wedstrijden aan. Elke ploeg speelt 2 wedstrijden per dag, dit verdeeld over de namiddag en de avond. 27 en 28 december vinden de plaatsingswedstrijden plaats, waarna de finale wordt gespeeld op 29 december. Een drukke 3daagse stond dus voor de boeg!

Onze eerste wedstrijd van de tweede speeldag werd in de namiddag aangevat tegen het imposante Münster.
Amigos-USC Münster
Opstelling: Lien, Dorien, Jana, Charlotte, Jente, Lena en Katleen
Uitslag: 0-2: 8-25/13-25

Eerste wedstrijd op zondag en meteen een zware ploeg aan de andere kant van het veld. Veel weerwerk hadden onze meisjes niet te bieden, was het dan toch te vroeg op de dag, of was het gewoon laat geworden zaterdag avond ? Claude heeft een aantal combinaties geprobeerd en speelsters vervangen maar het mocht niet baten, de wedstrijd werd uiteindelijk verloren met12-25 en 16-25.

 

alt

alt

alt

Nieuwe Sponsors

Go to top