Trainer/Coach: Patrik Laurijssen.

 Trainingsmomenten: 

 

m15 2

MU15 -2    
# Naam Voornaam
1 Olivier Pauline
2 Van de Cauter Eveline
3 Riket Eline
4 Versweyveld Lisa
5 Vanstaen Kerlijne
6 De Wolf Sam
7 Van Elsacker Anouk
8 Pauwels Nine
9 Baisier France
10 Schoeters Emilie
11 De Troyer Bo
12 Eelen Ella

 

 

 

 

 

Onze laatste dag op het tornooi begon weer vroeg: om 8u een korte training. Nadien kropen de meisjes nog even een uurtje hun bed in om helemaal uitgerust de match aan te vatten tegen thuisploeg Hevo Heino, van dewelke we onze allereerste match verloren hadden met 0-2.
Dit was voor de plaatsen 4 en 5, waarin gespeeld werd met 2 sets, bij gelijke setstand werd er gekeken naar de tegenpunten.  De winnaar speelde dan verder voor de 3e-4e plaats tegen TFM DOK.
 


De scholieren meisjes van GEA HAPPEL Voc Amigos Zoersel zijn op stage in Nederland van 26-29 december. Halverwege onze stage werd het tijd om ons thuisfront eens in te lichten. Hierbij dus een kort verslagje.

Eerst even kort voorstellen wie meedoet aan wat juist. De spelers waarmee we deelnemen aan het International Hevo Topgirls Volleybaltournament, zijn Lisa Daems, Dorien Van Dessel, Lena Jacobs, Lien De Wolf, Jana Martens, Chloë De Weerdt, Charlotte Van Nederkassel, Karolien De Keulenaer, Jente Lenaerts, Nina Tijtgat en Katleen Theunen. En dat onder het toeziende oog van coach Tim Van Hemeldonck & Jill Ducro. Het tornooi waaraan we deelnemen is een uitnodigingstornooi voor een selectie topploegen uit Nederland en voor enkele ploegen uit het buitenland. Dit jaar zijn wij van Gea Happel Voc Amigos voor de eerste maal uitgenodigd om deel te nemen aan dit tornooi en zo België te vertegenwoordigen. Er nemen 6 teams aan deel normaal, waaronder 3 Nederlandse. Amigos zou 1  van de 3 buitenlandse ploegen zijn, mocht het niet dat het Tsjechische team Spartak Deçin verstek heeft gegeven omwille van de weersomstandigheden en zo enkel USC Münster ons vervoegd in het team van buitenlanders. Het principe van het tornooi is als volgt; in de voormiddag wordt er door elke groep getraind gedurende 1u15 en vanaf 13u vangen de wedstrijden aan. Elke ploeg speelt 2 wedstrijden per dag, dit verdeeld over de namiddag en de avond. 27 en 28 december vinden de plaatsingswedstrijden plaats, waarna de finale wordt gespeeld op 29 december. Een drukke 3daagse stond dus voor de boeg!

Onze eerste wedstrijd van de tweede speeldag werd in de namiddag aangevat tegen het imposante Münster.
Amigos-USC Münster
Opstelling: Lien, Dorien, Jana, Charlotte, Jente, Lena en Katleen
Uitslag: 0-2: 8-25/13-25

Nieuwe Sponsors

Go to top