Een dag vol ambiance en veel volleybal. Het startte tegen Londerzeel dat zeer sterk begon. Ze deden goed mee maar Londerzeel had de touwtjes in handen. Match twee tegen Leuven ging gelijk op en hebben we 1 van de drie sets gewonnen. Op de middag kregen ze spaghetti van de club, wauw, mmmm lekker, nog nog!!!!, zo klonk het. Bedankt aan de mama's en Jan B. voor het lekkere eten!! Na de middag start amigos tegen bovoc bouwel, eerder een gekende ploeg. Het ging gelijk op met als resultaat in het voordeel van onze meisjes miniemen met 2-1. De volgende wedstrijd tegen vbc Zandhoven, toch wel een toppertje. De wedstrijd ging gelijk op maar toch al snel nam amigos het voortouw en zo wonnen ze met 3-0. Zo komen onze meisjes op de verdiende zevende plaats. Bravo!! 
 
Verder wil ik iedereen bedanken die aan deze dag heeft meegewerkt. Dankjewel aan bovoc bouwel, Berlare-Zele, mendo booischot, Chapelle-thuilli, vbc Zandhoven, govok Gooik, vh Leuven, jv londerzeel en onze meisjes miniemen amigos BEDANKT voor jullie deelname en tot volgend jaar. 

Dankjewel aan de mama's van de meisjes miniemen en aan in het bijzonder mama Blondeel voor de overheerlijke spaghettisaus. Ook niet te vergeten Jan Blondeel en Koen Vandenbril voor alle hulp, Bedankt iedereen!

 Dankjewel aan de meisjes cadetten 2 voor de hulp bij de toog en catering, maar ook het scheidsrechteren. 

Dankjewel voor de organisatie, Robin Blondeel, puik werk man!!

Deelneemsters Amigos : Mette Bernaerts, Bieke De Bode, Alexandra Deweerdt, Kirsten Sebrechts en Charlotte Roggeman

Nieuwe Sponsors

Go to top