Claude starte met dezelfde basis spelers als voorgaande wedstrijden. De wedstrijd start moeilijk maar onze meisjes weten met mooi volleybal stand te houden en een kleine voorsprong uit te bouwen. Bij 9-7 voor Amigos neemt de coach van Rudow Berlin een Time Out. 4 Receptie fouten brenegen de tegenstrever terug in de wedstrijd. Door mooi combinatie volleybal komt Amigos terug op voorsprong en de set wordt uiteindelijk binnengehaald met 26-24.

Set 2 bied terug gelijkopgaand volleybal met een kleine voorsprong voor Amigos, een kleine voorsprong van 5-2 wordt de wedstrijd omgebogen en we kijken al vlug op een kleine achterstand. De set blijft mooi spectatel volley bieden en elke fout wordt meteen afestraft. Rudow lijkt het gevonden te hebben in ballen over het blok te droppen en hierdoor verliezen we nipt deze set met 23-25.

Gezien het puntentotaal wordt Amigos nipt tweede in deze poule en moet er een extra wedstrijd gespeeld worden omdoor te stoten naar de qualificatie ronde voor de eerste 6. Onze tegenstander hier is Boxberg. Op papier een haalbare kaart.

Volgens de supporters zijn we goe bezigĀ  ....

Foto's van deze wedstrijd zullen we later beschikbaar zetten door het kort opeenvolgen van de wedstrijden.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top