Volleybalclub GEA Happel Amigos vestigt graag uw aandacht op de eerstvolgende matchen in de Beker van België. Twee matchen op evenveel dagen tijd om duimen en vingers bij af te likken.

Dinsdag 4 oktober 20.30u DAMES 1 - VDK Gent

Woensdag 5 oktober 20.30u HEREN 1 - Knack Roeselare

Onze meisjes nemen het op tegen VDK Gent, de verliezende finalist van de vorige bekercampagne. Knack Roeselare is de regerende bekerhouder. Tegen deze twee grootheden maakt GEA Happel Amigos zich weinig illusies, maar we proberen onze huid uiteraard duur te verkopen.

En Amigos zou Amigos niet zijn als het er geen hoogdag van zou maken. Zowel op dinsdag als op woensdag starten we al om 19.00u met cava en overheerlijke gerechtjes van ‘master chief’ Willy Snoeckx aan 25 euro per persoon. Inkomticket voor de wedstrijd is uiteraard inbegrepen. Wie erbij wil zijn, schrijft zich best in via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Mis deze unieke matchen niet. Vorig jaar kregen we Maaseik over de vloer, nu Roeselare. We worden dus verwend, maar we mogen er niet vanuit gaan dat de sterren elk jaar in Sint-Antonius zullen passeren. Hopelijk zijn jullie dan ook massaal aanwezig om onze ploegen een hart onder de riem te steken.

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top