Geen competitie dit weekend, tenzij de jongens van Tom Spitaels – GEA Happel Amigos 3 – die vanavond nog naar Zuun trekken. Na de wanprestatie van vorige zondag wil de trainer vooral dat ze zich herpakken. Een goede wedstrijd verwacht hij, ongeacht het resultaat dat daar aan vasthangt.

Verder dit weekend de finales van de Beker van Antwerpen met twee ploegen van GEA Happel Amigos op maandag. De jongens junioren, met opnieuw enkele jongens van de derde ploeg in de rangen, nemen het op tegen het goede vertegenwoordigde Mendo Booischot. In Gazet van Antwerpen achtte Tom Spitaels de tegenpartij iets sterker en meer ervaren.

“We zullen een heel goede dag moeten hebben om Booischot te kunnen kloppen.”

Op de website www.antwerpsvolleybal.be prees Raf Vekemans, jeugdverantwoordelijke van Booischot, dan weer de individuele kwaliteiten van de Amigos-junioren. Hij zag Mendo niet meteen als de uitgesproken favoriet.

De meisjes van Ivo De Mulder sluiten de bekerfinales op maandag af met een partij tegen reeksgenoot M-Siks Blaasveld. Omdat onze meisjes tijdens de competitie telkens met 3-0 wonnen, starten zij hier als favoriet.

“De club vindt deze beker heel belangrijk en de meisjes zullen er alles aan doen om voor het tweede jaar op rij de beker binnen te halen”, zegt trainer Ivo. “Maar staar je niet blind op onze twee competitiezeges. Dit zijn andere omstandigheden waar de vorm van de dag wel eens bepalend kan zijn.”

Nieuwe Sponsors

Go to top