Zaterdagavond staan in de GSA twee ploegen van GEA Happel Amigos tegenover elkaar in de achtste finale van de Vlaamse Beker. Het team van Peter Speckstadt speelt voor thuisploeg en start als de uitgesproken favoriet tegen de piepjonge groep van Tom Spitaels.

"De jongens zijn gebrand op deze match", zegt hij, "maar we weten dat het erg moeilijk zal worden. Tijdens de voorbereiding kregen we kletsen van onze grote broer, maar ondertussen zijn we geëvolueerd. Het is interessant om eens te kijken hoever we nu staan. Geen enkele van mijn spelers heeft ook maar enige ervaring op het niveau van divisie. Vorig jaar waren ze nog in derde provinciale aan de slag. Drie reeksen lager en we kenden dan ook een moeilijke seizoensstart. Maar de jongens werken erg hard en leren elke week bij. We hebben ondertussen al heel wat stappen vooruit gezet en dat vertaalt zich de laatste weken ook in resultaten. En dat geeft de jongens uiteraard vertrouwen."

Wenkt de bevrijding voor onze meisjes?

Onze gedachten gaan zaterdagavond ook uit naar onze meisjes in ereklasse. We hopen allemaal dat ze hun vertrouwen terugvinden en een klinkend resultaat neerzetten op het veld van M-Siks Blaasveld.

 

Nieuwe Sponsors

Go to top