De weekendwedstrijden zijn nog niet verteerd of we kijken al uit naar de volgende. Dinsdag en woensdag mogen we in de eigen Amigos Arena vuurwerk verwachten. In het kader van de Beker van België ontvangen onze meisjes VDK Gent. De mannen spelen gastheer voor bekerhouder Roeselare.

GEA Happel Amigos - VDK Gent (dinsdag 4/10 20.30u)

Onze meisjes lootten in hun eerste partij meteen een topper. Met Gent trokken zij alvast de verliezende finalist van de vorige editie.

“Tegen Oostende was het afgelopen zaterdag niet goed”, zegt trainer Ivo De Mulder. “Het is dus belangrijk dat we tegen Gent opnieuw vertrouwen tanken. We hoeven niet te winnen. Niemand vraagt dat, maar in het vooruitzicht van de volgende competitiematch tegen Elsene volgende week, moet het niveau omhoog. Tegen Gent kunnen we zonder druk spelen en we genieten van het thuisvoordeel. Laat ons proberen goed volleybal te brengen en vooral te geloven in onszelf. We hebben tijdens de voorbereiding al bewezen dat we het kunnen.

GEA Happel Amigos - Knack Roeselare (woensdag 5/10 20.30u)

"Omwille van lichte blessures zijn de broertjes Relecom onzeker voor Roeselare", zegt trainer Etienne De Buck. "En omdat de competitie nu eenmaal belangrijker is dan deze bekermatch, zullen we geen enkel risico nemen. Ik wil graag iedereen laten meegenieten van de galamatch, maar alleen als ze groen licht krijgen van de medische staf. Over de match zelf maken we ons uiteraard geen illusies. We hadden dit weekend tegen Zonhoven al scoringsproblemen, dus ja, dat zal woensdag wat geven. We zullen alvast iets meer lef moeten tonen." 

Nieuwe Sponsors

Go to top