De laatste reguliere speeldag staat voor de deur. De beslissing is in de meeste reeksen al gevallen, maar dat betekent niet dat we er geen onvergetelijk weekend van kunnen maken.

Zaterdag willen de mannen zich na drie nederlagen op rij nog eens van hun beste kant laten zien. “Het is alweer even geleden dat we nog een setje pakten”, zei trainer Etienne De Buck deze week nog. In de laatste wedstrijd willen ze voor het trouwe thuispubliek echter nog één keer vlammen. Wij rekenen erop dat ze met een overwinning tegen VDK Gent afscheid nemen van de Liga B. ‘Vlammen’ zullen ze wellicht ook nadien doen met een foute party. De jongens die er zaterdagavond na de match wellicht bij zijn, maar die het rustig zullen houden (mmmh!?) zijn die van H2 en H3. Zondag staan er immers nog enkele mooie partijen op het programma om het seizoen af te sluiten.

H2 eindigt de competitie als tweede, maar speelt nog een prestigeduel tegen kampioen Maaseik. H3 ontvangt dan weer Kemzeke-Stekene, dat op het veld van GEA Happel Amigos geen enkel punt mag laten liggen om de titel te pakken.

Twee kampioenen (of toch bijna twee) op bezoek, heel even afkicken en dan begint alweer de voorbereiding voor onze entree in de Liga A. We kijken ernaar uit.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top