De competitie loopt stilaan op zijn einde. De meisjes in tweede provinciale mogen al twee weken met hun titel pronken. Mogelijk komt daar dit weekend H4 bij met een kampioenskroon in tweede provinciale A. Met nog drie matchen te gaan, tellen ze nu zeven punten voorsprong op eerste achtervolger VT Turnhout. De ervaren rotten zullen blij zijn als de titel eindelijk binnen is. Het was een zwaar en slopend seizoen voor hen en de voorbije weken liepen ze heel wat averij op. Na zaterdag kan er wat druk van de ketel. Alleen de bezoekers van Mortsel kunnen nog roet in het eten gooien.

H1 ontvangt het bezoek van het sterke Haasrode-Leuven, dat door verschillende kenners dit seizoen nochtans hoger ingeschat werd. Toch blijft het een te duchten tegenstander, maar misschien kunnen onze jongens nog eens voor de verrassing zorgen.

De meisjes van Ivo De Mulder maken de omgekeerde beweging en trekken voor hun laatste wedstrijd naar Haasrode-Leuven. Vorige week was het niet goed tegen De Haan, maar dat betekent dat het alleen maar beter kan. In theorie moeten ze dan ook de drie punten pakken in Leuven. En dan is het bang afwachten wat Tongeren thuis doet tegen Oostende. Als de meisjes van de zee winnen, dan zit er voor GEA Happel Amigos misschien zelfs nog een zevende plaats in. Niet dat het echt veel uitmaakt, maar dan kunnen ze het seizoen alsnog met een positieve noot afsluiten.

 

Nieuwe Sponsors

Go to top