Cruciale wedstrijden dit weekend bij de meisjesploegen. D1 trekt naar Michelbeke en weet nadien of het nog een kans maakt op de zesde plaats. Maar het moet dan wel de drie punten pakken.

In eerste divisie trekken de meisjes van trainer Claude Holvoet naar Bocholt. “Als we daar niet kunnen winnen, dan gaan de boeken dicht en spelen we volgend jaar een reeks lager”, zegt hij daarover.

Beter nieuws komt er uit tweede provinciale waar Patrik Laurijssen met zijn meisjes dit weekend thuis kampioen kan spelen. De meisjes verloren dit seizoen nog niet, dus zal middenmoter Arvoc er ook aan moeten geloven. Veertien punten staan ze momenteel los en het zou straf zijn als ze met lege handen zouden achterblijven. Proficiat meisjes.

In de Liga B kan Amigos misschien profiteren van de topper Lendelede – Haasrode-Leuven. Als Haasrode-Leuven verliest, dan schuift Amigos mogelijk een plaatsje op. Maar dan moet het thuis ook wel voorbij Herenthout geraken, dat derde staat in de stand. En als het tegen Herenthout de drie punten pakt, dan neemt Amigos zelfs die derde plaats in. Als … dan … misschien … mogelijk. Verschillende wedstrijden om in het achterhoofd te houden dus.

 

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top