De meisjes van Ivo De Mulder weten wat hen dit weekend te wachten staat. Zaterdagavond winnen tegen M-Siks Blaasveld en dan mag een verlengd verblijf in de reeks hen niet meer ontsnappen. Met een hervorming van de reeks, en daarom uitzonderlijk drie zakkers dit jaar, hebben we lang de billen dichtgeknepen. Zeker toen allerlei blessures en kleine kwaaltjes de kop opstaken. Maar na een moeilijke start was GEA Happel Amigos net op tijd paraat om de rechtstreekse concurrenten een tik uit te delen. Ondertussen zijn de meisjes weer iets weggezakt, maar dat is slechts schijn.

“We hebben alle kleppers gehad. Als we in onze resterende vier wedstrijden 12 op 12 halen, dan zit zelfs een zesde plaats er nog in”, zegt trainer Ivo De Mulder. Toch loopt de trainer niet graag vooruit op de zaken. Elke match moet gespeeld worden, nietwaar? Zondag staat ook nog de belangrijke partij tegen Mortsel op het programma voor de Beker van Antwerpen. Heel wat ex-speelsters van Amigos maken nu in Mortsel het mooie weer en zullen alles uit de kast halen om zich te tonen.

“Maar als ereklasser zijn wij favoriet en wij nemen die rol ook op. Wij zijn met niks anders tevreden dan de eindwinst”, aldus nog Ivo De Mulder.

Over de favorietenrol gesproken. Peter Speckstadt van Amigos II schuift die rol graag door naar Fixit Kalmthout, dat zaterdag te gast is voor de kwartfinale van de Vlaamse Beker.

“Als Fixit zijn normale niveau haalt, zonder uit te blinken, dan maken we weinig kans”, zegt hij. “Het heeft altijd een stevige start in huis. Daar moeten we onmiddellijk een antwoord op vinden.”

Nieuwe Sponsors

Go to top