Onze meisjes hebben zich gisteren in een fonkelnieuwe sporthal kranig verweerd tegen de vedetten van Charleroi. Ze kwamen echter net een tikkeltje te kort voor setwinst. Toch mocht trainer Ivo De Mulder zich na afloop een tevreden man noemen. De prestatie moet hen vertrouwen geven voor de match van zaterdag in Tongeren. Een belangrijke wedstrijd, want bij winst - en met de uitwedstrijd van M-Siks Blaasveld bij Gent in het achterhoofd - komt Amigos alleen op de zesde plaats.

De mannen ontvangen zaterdag thuis de jongens van de Topsportschool uit Vilvoorde. De bezoekers wonnen begin december met 3-2 van een zwalpend Kapellen. Ondertussen presenteren de Noord-Antwerpenaren zich wel anders, maar kom. Vorige week verloor Vilvoorde met 2-3 van Gent. Met drie schamele puntjes bengelt het dan ook helemaal onderaan het klassement. We moeten ondertussen voorzichtig zijn, maar voor de jongens van Etienne De Buck mag dit geen onoverkomelijke hindernis zijn om hun eerste officiële thuiswedstrijd in de nieuwe sporttempel winnend af te sluiten.

Aandacht dit weekend ook voor H2 en H3. H2 ontvangt zondag Geetbets, derde in het klassement. Pakken ze de drie punten, dan kan de tweede plaats hen haast niet meer ontglippen. H3 ten slotte trekt zaterdag naar Machelen. De jonge bende van Tom Spitaels kreeg inmiddels versterking van Pat Blondeel en Wim Switsers, want de club wil absoluut het behoud verzekeren met deze jongens. We hopen van harte dat ze daar in slagen.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top