Na de winterstop en een bekerintermezzo staat dit weekend het vervolg van de competitie op het programma. Iedereen kijkt vooral uit naar onze eerste mannenploeg, die zich vorige week pijnlijk verslikte in tweede provincialer VT Turnhout.

In de krant lazen we dat de bezoekers extra geprikkeld waren omdat op onze website verscheen dat ze geen onoverkomelijke hinderpaal mochten zijn. Què? Wat moesten we anders zeggen? Moesten we ons verschuilen achter ...? Tja, achter wat eigenlijk? Hadden we misschien beter wat eenheidsworst uitgekraamd? Elke match moet gespeeld worden? We hadden nog kunnen proberen om ons in de positie van underdog te manoeuvreren. Komaan zeg! Zeg waar het op staat en incasseer dit verlies. Eender hoe, dit is pijnlijk, maar so what? Dit kan gebeuren, laten we opnieuw vooruit kijken.

Misschien is het wel een zegen dat het bekerverhaaltje uit is. Nu kunnen de jongens zich volledig concentreren op de competitie, want zaterdag staat Kapellen alweer op de stoep. We zijn ervan overtuigd dat onze jongens alles uit de kast zullen halen om te bewijzen dat ze hun bekerkater hebben doorgespoeld. Jammer genoeg nog in de oude sporthal, maar daar zal snel verandering in komen.

Onze meisjes wonnen hun bekermatch in Fixit wel, maar met de blessures van Evi en Marijke betaalden ze daar een behoorlijk zware tol voor. Afwachten hoe ze dit weekend voor de dag komen in Elsene. Het zou mooi zijn als de meisjes daar iets rapen. In dat geval slaan ze misschien meteen een rechtstreekse concurrent voor de zesde plaats uit koers.

Nieuwe Sponsors

Go to top