Met man en macht is er gewerkt om de nieuwe sporthal tegen 2012 speelklaar tekrijgen. Spijtig genoeg gooide de keuring voor het water alsnog roet in het eindejaarsdiner. Het betekent dat we voor de thuiswedstrijden nog twee weken gebonden zijn aan de oude sporthal. Spijtig, maar het is niet anders.

Zaterdag ontvangen onze meisjes Kieldrecht. Ze zullen op de toppen van de tenen moeten spelen om de landskampioen te verontrusten. Met het plotse overlijden van sportief manager Mario Van de Vijver zal Kieldrecht met niets minder tevreden zijn dan de titel. Het valt dan ook te verwachten dat ze geen geschenken zullen uitdelen. Als onze meisjes zich enigszins als ‘luis in de pels’ kunnen gedragen, dan kunnen we alvast tevreden zijn.

Veeleer kijken we uit naar de matchen in de kwartfinales van de Antwerpse Beker. Zondag trekken de meisjes naar Fixit Kalmthout (eerste divisie). Bij winst wacht in de volgende ronde Mortsel, lijsttrekker in eerste nationale, dat gisteren Mendo Booischot klopte met 2-3.

Op hetzelfde moment nemen de mannen het thuis op tegen VT Turnhout. De tweede provincialer mag - met alle respect – geen onoverkomelijke hinderpaal zijn voor onze mannen. In de halve finale treffen ze dan wellicht FH Nijlen. De weg naar de finale ligt dus open voor onze mannen. Al mogen we niet vergeten dat FH Nijlen onbedreigd het klassement aanvoert in eerste provinciale én dat het in de vorige ronde met 2-3 gingen winnen in Zoersel. Tot nader order nog altijd koploper in de Liga B.

Nieuwe Sponsors

Go to top