In de Liga B ontvangen onze mannen dit weekend koploper Lendelede.

"Misschien worden het wel weer vijf sets", lacht voorzitter Claude Holvoet. "We hebben eigenlijk nog niet zo vaak verloren dit seizoen. Drie keer om precies te zijn, maar we verlorepull vaak punten in de tie-break. We zouden het graag eens anders zien, maar we klagen niet. Lendelede start hier als favoriet, alhoewel dat wil in deze eigenaardige reeks weinig wil zeggen. Iedereen kan van iedereen winnen. Topper Achel verloor hier en wij gingen ook onverwacht winnen op het veld van het sterke Herenthout. Zo zie je maar. Laat ons vooral proberen er een mooie wedstrijd van te maken en als we tegen één van de favorieten punten kunnen rapen, dan is dat mooi meegenomen."

In de rand trekt D1 naar De Haan voor een uitwedstrijd die moet gewonnen worden. Nieuwbakken assistent-trainer Wim Ogiers, die tot vorige week nog de scouting verzorgde bij De Haan, heeft Ivo De Mulder vast enkele tips ingefluisterd.

D2 neemt het op tegen Fixit Kalmthout. Beide ploegen bewegen zich net voor hekkensluiter Herenthout en kunnen de punten dus goed gebruiken. Vorige week pakten ze alledrie de drie punten, dus de verschillen blijven voorlopig ongewijzigd. Nu Fixit stilaan een aantal geblesseerden recupereert zal het alvast niet makkelijk worden voor onze meisjes.

Nieuwe Sponsors

Go to top