Na een periode van relatieve rust, hernemen de meisjes in ereklasse de competitie. Daarin gaat GEA Happel Amigos in eerste instantie op zoek naar ademruimte, want één schamel punt uit de eerste vier matchen is ronduit te weinig.

Toch heeft het geen zin om lang bij het verleden (en de hoge foutenlast) stil te staan. De meisjes moeten vooral vooruit kijken, want we weten allemaal dat ze de kwaliteiten in huis hebben.

“We hebben de voorbije weken geprobeerd om met een aantal oefenwedstrijden weer ritme en vertrouwen op te doen”, zegt  trainer Ivo De Mulder. “En er is geen reden tot paniek, want ik heb opnieuw gezien dat we het kunnen. Nu moet het er ook nog uitkomen in de competitie. Tegen Oudegem dit weekend zal dat echter nog iets te voorbarig zijn. Oudegem heeft zich serieus versterkt in het tussenseizoen en dat is wellicht nog iets te hoog gegrepen voor ons. Maar nadien komen er wedstrijden aan waarin we toch het één en het ander willen rechtzetten.”

Tegen Oudegem hebben onze meisjes alvast niks te verliezen. Als ze ontspannen spelen, kunnen ze misschien extra vertrouwen tanken in het vooruitzicht van de volgende wedstrijden.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top