We krijgen een relatief rustig weekend in onze eigen sporthal. H1 en H2 gaan op verplaatsing aan de slag. D1 en H3 genieten van een welverdiende rust. Dat betekent dat D2 zaterdag niet in de vooravond speelt, maar verhuist naar 20.00u.

De meisjes ontvangen de geburen van Beerse en zullen alle steun kunnen gebruiken. De jonge garde van trainer Claude Holvoet wacht in eerste divisie nog altijd op de eerste punten.

“Maar onze zege vorige week tegen Dadizele in de Beker van Vlaanderen heeft ons vertrouwen gegeven”, zegt hij. “We hielden de servicedruk erg hoog en gaven de touwtjes nooit uit handen. Daarnaast zag ik dat onder andere Jolijn Vandersmissen en Nikita Blondeel in uitstekende doen waren. Hopelijk kunnen we zaterdag die goede prestatie doortrekken en rapen we tegen Beerse onze eerste punten. Ik reken vooral op ons thuisvoordeel om het verschil te maken.”

H2, tweede in tweede divisie, mag zaterdagavond in theorie geen hinder ondervinden op het veld van het voorlaatst geklasseerde Dilsen-Stokkem. Zondag trekt H1 nog naar het immer lastige Humbeek. Humbeek telt nog geen punten, maar stond al wel tegenover Herenthout en Haasrode-Leuven. Net twee ploegen die momenteel de toon aangeven in de reeks. Dat onze jongens vooral onthouden dat Humbeek in eigen huis altijd een te duchten tegenstander is. 

Nieuwe Sponsors

Go to top