De club heeft alweer een bewogen week achter de rug. De bekermatchen zijn echter nog niet verteerd of we kijken alweer vooruit.

Ereklasse vrouwen – 2e speeldag

GEA Happel Amigos – Barbar d’Ixelles (zaterdag 8/10 20.30u)

Onze meisjes verdedigden zich kranig in hun bekerpartij tegen Gent. Winst zat er niet meteen in, maar in het vooruitzicht van de match tegen Elsene lijkt het de goede kant op te gaan.

 “Na dit bekerintermezzo moeten we er zaterdag opnieuw staan”, zegt trainer Ivo De Mulder. “Punten pakken tegen Barbar d’Ixelles is de opdracht. Er is geen weg naast. Na het debacle in Oostende heeft de match tegen Gent ons opnieuw vertrouwen gegeven. Toch is het nog afwachten hoe de bezoekers voor de dag komen. Ook hun 1-3-verlies in de competitie tegen M-Siks was wellicht niet ingecalculeerd. Zij kregen vorige week misschien zelfs een nog zwaardere mentale tik dan wij. Met vijf buitenlanders in de kern is Barbar d’Ixelles alvast niet te onderschatten. En de punten die het thuis verloor tegen M-Siks zal het elders willen terugpakken. Laten we vooral uitgaan van onze eigen kwaliteiten. Ik was vorige week teleurgesteld, maar ik weet dat we het kunnen. Tijdens de voorbereiding heb ik dat genoeg gezien, zelfs tegen topploegen. Als we dat niveau terugvinden, dan heb ik er alle vertrouwen in.”

ATV-reportage

Ook de mannen gingen er deze week in de Beker van België uit tegen Roeselare. Toch verbaasden ze iedereen door verdiend de eerste set te pakken. Wie nog even terug wil blikken kan bij ATV terecht via deze link www.atv.be/item/geen-stunt-voor-amigos.

Nieuwe Sponsors

Go to top