Coach Ivo gaf terug het vertrouwen aan zijn gekende basiszes en dit resulteerde in een blitzstart van onze dames. Spijtig genoeg kwamen een aantal te vermijden foutjes roet in het eten werpen en de flukse voorsprong van 7-2 werd in een mum weggespeeld tot 8-9. Een beresterke Sonja Stanic bleef onze verdediging teisteren, ook elk foutje werd ongenadig afgestraft, nochtans leidde Amigos bij de 2e opgelegde TO nog met 16-14. Maar nog meer bleef Charleroi de wet dikteren, ook al brachtten de wissels met Britt en Tine nog de nodige spanning in de set, die toch met 25-22 verloren werd.

Ook in de 2e en de 3e set verdedigde de Amigas wat zij waard waren, maar dit was toch te weinig tegen dit weer eens buitenlands getinte Charleroi. Kapitein Hanne De Haes zette meer en meer de wedstrijd naar haar hand en de weerstand van Amigos brokkelde stilaan maar zeker verder af. 25-20 en 25-18.

Tijd om even na te denken en dan weer de draad op te nemen in de bekerwedstrijden tegen Mendo Booischot en zondag tegen en in Oxaco.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top