Dit weekend waren onze Amigosbeachers niet aan het feest in het Henegouwse Frasnes. Nochtans geven we hier een kort verslag van hun prestaties, die zaterdag nog in een stralend zonnetje konden plaats hebben.

Sofie gekoppeld aan haar maatje Evelien Praet, startten met nipte winst tegen het duo Lucie Tison- Ruth Denaeyer, verlies tegen Sandy Deneef- Nele Adriaenssen, weer winst tegen het duo Charlotte Van Hoorde-Emily Van Renterghem, maar moesten het tornooi toch verlaten door hun 2e nederlaag tegen Renee Verhulst-Sarah Degryse.

alt

Ook het familieduo Patrick en Matthias Blondeel kenden geen gemakkelijke dag met nederlagen tegen het duo Pieter Van Durme-Jonathan Van Kerckhove en het duo Len en Willem De Nys.

Het duo Britt Thielemans-Elien Van Asch waren aanwezig maar dan op zondag. Zij startten met zware verliescijfers tegen Ewa Piatkowska-Kim Lieckens, herpakten zich tegen Nymphe Verrelst-Eline David, maar moesten dan de duimen leggen tegen de Beken-sisters, Ilke en Joke. En hiermee waren zij toch nog 7e geworden.

Volgende week slaat het circuit zijn tenten op in Kortrijk op de Grote Markt.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top