Amigos Announcement final

Na een jaartje zonder naamsponsor zijn wij verheugd voor de komende 5 jaar door het leven te gaan als Amigos-Van Pelt Sint-Antonius Zoersel. Groep Van Pelt, bekend van bouwmaterialen, beton,containerdiensten en tegels, met vestigingen in Sint-Antonius, Schoten, Oud-Turnhout en Wijnegem, maar met een sterke verankering in Sint-Antonius zal door deze samenwerking bijdragen aan de verdere uitbouw van een 5 sterren jeugdclub, een Liga A team zowel bij vrouwen als mannen, een G-sport team alsook tal van gewest, provinciale en divisie ploegen.

 

Groep Van Pelt is een heel traditioneel, maar ambitieus familiebedrijf met een zeer sterke betrokkenheid bij zijn medewerkers en zijn klanten. De stap naar ondersteuning van een familieclub met ambitie is dus niet zo groot.

De Amigos Arena, thuisbasis voor trainingen en wedstrijden, gelegen in de Achterstraat te Sint-Antonius zal eveneens omgedoopt worden tot de Van Pelt Arena waar de komende jaren nog schitterende wedstrijden op het programma staan.

Langs deze weg wensen we namens het bestuur en alle Amigos-Van Pelt leden Groep Van Pelt te danken voor het vertrouwen in onze vereninging.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top