Claude Holvoet als voorzitter en Tine Verstraelen als jeugdcoördinator zijn trots als fiere pauwen op de resultaten van de meisjes en jongens U19. Beide teams gaan immers naar de finale van de beker van Vlaanderen. Bovendien hebben de meisjes U19 de Champions league op overtuigende wijze gewonnen, zodat los van de beker van Vlaanderen zij reeds kunnen deelnemen aan de beker van België. Dus weer een reden om nog eens voltallig uit te rukken voor een sensationeel dagje supporteren met de ganse Amigos-familie.

Ook in de competitie gaat ons bootje weer beter. Heren1 won vorige week verdiend in Waremme en nu juist dit weekend krijgen onze heren dezelfde ploeg op bezoek. Misschien niet gemakkelijk maar toch kunnen onze jongens de laatste plaats aan hen overlaten. Steeds een zalige gedachte. Heren2 ontvangen zondag de laatste in de stand, die nog steeds geen wedstrijd konden winnen. Vandaar de veronderstelling dat een zege bijna zou moeten, nochtans moeten zij Ben Belmans gedurende ruime tijd missen wegens een kniekwetsuur. Heren3 moeten naar het vierde geplaatste Lizards Leuven en hopen ginder alleszins nog eens te stunten.

Dames2 moeten zaterdag naar het laatste geplaatste Helchteren. Op verplaatsing heeft de tweede ploeg soms wel eens een dipje maar kapitein Dana en haar maatjes gaan er alles aan doen om de zege terug naar Amigos te brengen. Dames1 gingen dinsdagavond reeds in de clinch met Hermes Oostende in hun laatste thuiswedstrijd. In een match met wisselende gezichten trokken zij toch aan het langste eind met de jarige Lotte met 3-1. Nu zaterdag gaan zij op bezoek bij zwarte beest Datovoc Tongeren.Trainer-coach Pascal en zijn discipelen zullen er alles aan doen om toch eens te winnen tegen hen.

En zoals steeds staat het team van kapitein Willy op scherp om een gave prestatie te leveren. Wees verwittigd.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top