Niettegenstaande de numerieke aanwezigheid van onze jongens in alle bekerfinales, wat een unicum, kwamen zij met geen medailles terug. Maar de eerlijkheid gebiedt ons toch te vertellen dat de jongens steeds fier het terrein mochten verlaten door hun inzet, ploeggeest en wil om er iets moois van te maken. Vooral onze JU19 waren in hun finale met momenten de evenknie van het torenhoge favoriet Mendo Booischot. Proficiat voor Jonas Van Wesenbeeck en zijn jongens.

De medailles voor Amigos kwamen van onze MU19 en natuurlijk de eerste damesploeg. De U19 namen meer dan verwacht de overhand op Flamingo's Nijlen en coach Robin kon freewheelend toezien hoe zijn meisjes de eerste gouden medailles binnen haalden.

Maandagavond was het dan aan Dames 1, die het tegen de koploper in de liga B Lions Turnhout moesten opnemen. Door de onbeschikbaarheid van enkele sleutelpionnen was het voor Jeroen Rijmen een onbegonnen werk om sportief op gelijke hoogte te komen. Door het betere technische werk van onze dames konden zij steeds vrij vlug de 2-punten voorgift bijbenen. Pascal liet iedereen genieten van de sfeer van de finale door ook iedereen op te stellen en dit tot ieders genoegdoening.

Nu nog focussen op de rest van de play-offs en we gaan weer een nieuw seizoen tegemoet. Dinsdagavond op 5/04 ontmoeten we weer Hermes Oostende, steeds een propagandawedstrijd. Kom voor de laatste keer supporteren dit seizoen in een thuiswedstrijd, dan volgen er nog twee uitwedstrijden, eerst tegen Datovoc en om af te sluiten tegen Barbar Girls.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top