Met setstanden van 25-22, 25-23 en 25-22 verliezen is een trieste zaak, vooral omdat er in Oostende wel iets rapen viel.

Onze meiden startten dramatisch in de eerste set, maar konden met een bedrijvige Lies Eykens en Stephanie Van Bree toch nog het evenwicht vlug bekomen, maar een goed georganiseerd Hermes liet Amigos niet toe om enige voorsprong op te bouwen. Hermes bleef het middencompartiment  aanspelen en dit resulteerde dan ook in een eerste setwinst.

In de tweede set begon Amigos beter en kon een kleine voorsprong bekomen, maar dit volstond niet om Hermes van een tweede setwinst te houden. Met een uitstekende Shatow aan Hermes kant was dit de exponent van hun geleverde spel.

Mentaal wat aangeslagen begon Amigos weer aarzelend aan de derde set en was weer op achtervolgen aangewezen. Ook nu weer trachten onze dames de bakens te verzetten, maar een goed georganiseerd Hermes en de vele onnodige foutjes bij ons leverden nu ook weer de setwinst voor Hermes.

Nu even bezinnen en hopelijk zien we weer een strijdvaardig Amigos in de bekerfinale op paasmaandag. Intussen werd de uitwedstrijd en laatste wedstrijd van het hudige seizoen op Barbar verplaatst naar 20h30 ipv 17h30 wegens officiële regels.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top