Met de juiste uitslag in de midweekwedstrijd tegen Datovoc moeten onze dames nu naar Hermes Oostende en mits een zege aldaar kunnen zij misschien een beslissende kloof slaan om toch eervol te eindigen in PO2.

Op het zelfde moment ontvangen onze heren het juist 1 puntje meer tellend Haasrode Leuven. Ook hier kunnen de jongens van Tom Spitaels voor een ontspannen gevoel spelen en de laatste plaats aan anderen geven.

Zondag ontvangen onze dames 2 het wispelturige Flamingo's Nijlen. Willen de dames hun tweede plaats niet te grabbel gooien, dan moet er toch een tandje bijgestoten worden. Maar dat is zeker geen probleem voor Robin en zijn meiden. Heren 3 ontvangen het drie  punten minder tellend Geetbets,en zoals steeds blijft deze ploeg een niet te onderschatten tegenstrever. Dus men weze gewaarschuwd.

Als laatste verplaatsing moeten heren 2 naar Nivelles B. Gezien hun plaats in het klassement hopen we op een terugkomst met niet minder dan 3 punten. Coach Peter kan zo zijn ploeg naar een mooie middenmootplaats leiden.

De keukenploeg met kapitein Willy gaat weer voor een gastronomisch weekendje. U komt toch ook proeven?

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top