Dat de PO gestart waren, wisten we al. Vrijdagavond moesten de heren reeds naar Guibertin en vochten er een sportief duel uit, maar moesten toch nipt de duimen leggen.

Zaterdagavond was het dan voor onze dames met een thuiswedstrijd tegen het soms verrassende Barbar Girls. Ditmaal lieten onze dames er geen gras over groeien en namen een daverende start met als tussenstand 10-3. Beter kan bijna niet en een perfect draaiend Amigos maakte er al vlug een eind aan met een ace van de sterk spelende Tara Daerden bij 25-13.

In de tweede set startte nu Barbar het best en de kleine voorsprong, die zij bijeen hadden gespeeld, kon maar niet gedicht worden. Eerst bij 14-14 was er een gelijke stand, maar die werd onmiddellijk teniet gedaan en met 20-25 haalde Barbar een eerste set binnen.

Met onze sterke middens Leen en Alana ging Amigos meteen weer sterk van start en bij de eerste TO was de stand al 8-4. Met een op hoog niveau draaiende Stephanie kon Amigos verder uitlopen naar 18-14 en weer Tara Daerden besloot met een zuivere diagonaal deze set bij 25-18.

In de vierde set begon weer Amigos het best en vlug was het 8-4. Genoeg om " properkens" verder uit te spelen en de nu weer efficiënt spelende Lotte hamerde er duchtig op los, zodat Barbar niet meer in wedstrijd kwam. Nu was het aan Leen om als kapitein de doodssteek te geven met een perfecte omloop bij 25-15.

Nu woensdag ontmoeten we weer thuis Datovoc Tongeren en spelen onze dames voor de eerste plaats in PO2. Dus supporteren maar.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top