Vrijdagavond openen onze heren 1 de sportieve debatten met een verplaatsing naar Axis Guibertin, dat de leiding aanvoert in de PO2. Mits een zege van onze jongens en waarom niet, springen zij over hun tegenstrevers. Dus duimen we al vooraf voor een geslaagde match.

Zaterdagavond gaan heren3 ook op verplaatsing, maar dan naar Helios Zonhoven. Deze ploeg heeft al zo'n 6 zeges bijeen verzameld. Zoals steeds moeilijk dus, maar niet onmogelijk. Ook dames 2 verlaten het veilige nest van de Arena en gaan op bezoek bij Haasrode Leuven. Niet onmiddellijk een topper, maar wel een gevaarlijke tegenstrever, die thuis alijd wat meer kan. Onze dames wezen gewaarschuwd, willen zij hun riante positie in het klassement behouden? Dames 1 vatten de PO2 aan met 2 punten achterstand op Tongeren, kunnen zij hun achterstand al verkleinen met een thuiswedstrijd tegen de Barbar Girls?

Ook zondag wordt er gespeeld in de Arena en jawel met een thuiswedstrijd van heren 2 tegen de tweede ploeg van Guibertin, dat slechts 1 puntje meer heeft dan onze mannen. Coach Peter zal er wel alles aan doen om een zege niet te laten ontsnappen. Nadien treden onze meisjes jeugd op in 3 wedstrijden. Genoeg redenen om massaal onze Arena te bezoeken en tevens te genieten van Willy's culinaire hoogtepunten.

Woensdag a.s. staat er nog een midweekwedstrijd van onze dames op het programma tegen niet minder dan Datovoc Tongeren. Kunnen de dames in deze regelrechte confrontatie de leiding va Tongeren overnemen?

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top