Als we de einduitslag van 75-38 bekijken, is het duidelijk dat dit Asterix een maatje te groot en te sterk was voor onze dames. Niettegenstaande de zware verliescijfers konden onze dames toch wel trots zijn op die rallys, die ze met veel bravoure konden winnen. Natuurlijk was dit onvoldoende om maar enigszins op een broodnodige setwinst te kunnen hopen.

Gedreven begon Asterix aan deze belangrijke match want de eerste plaats in de rangschikking stond op het spel. Maar Asterix liep in het begin gewoon over onze meiden en had al vlug een dramatische 16-4 voorsprong, die verder uitgebouwd werd naar 25-10;

In de tweede set kon Amigos beter aanklampen en werden soms leuke rallys uitgevochten. Ondertussen waren Lotte en Tara vervangen door Sarah en Tara Daerden en die deden met veel lef hun optreden alle eer aan. Ook Stephanie hamerde er nog duchtig op los maar verder dan 25-16 bracht ons dit niet.

Ook in de derde set moest Amigos de wet van de sterkste ondergaan, maar toch bleven onze dames vechten tot de laatste snik. Ook Hélène Mertens kwam nog in en was duidelijk direct in de match. Jammer maar Asterix minderde zijn druk niet op onze dames, zodat een 25-12 op het scorebord kwam.

Misschien niet de leukste uitwedstrijd, maar als we dit kunnen omzetten in iets positiefs en dat was er spijtig  te sporadisch aanwezig, dan kunnen we misschien nog iets rechtzetten in PO2 met Tongeren, Barbar en  Hermes.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top