Met de komst op zaterdagavond van VC Waremme hebben onze heren de mogelijkheid hun saldo nogmaals aan te dikken. Gezien de goede sfeer en het  geleverde werk op de training zal dit geen loze verwachting zijn. Voor heren 3 wacht er voor de zoveelste maal een zware uitwedstrijd. Zij moeten naar Haasrode B, dat reeds zo'n 8 zeges telt. Maar nog steeds geldt de leuze: moeilijk gaat ook.

Eveneens wacht voor Dames 1 een uiterst moeilijke verplaatsing naar Beveren, daar wacht hen een op koers zijnde Asterix Kieldrecht. Onze dames moeten minstens 2 punten pakken, willen zij aan PO1 deelnemen en Asterix wil zijn eerste plaats niet te grabbel gooien. Dus spannend en niet gemakkelijk!!!!!

Zondag ontvangen onze heren 2 niet minder dan Rembert Torhout, dat op een vierde plaats staat. Kunnen Peter Speckstadt en zijn mannen nogmaals voor een stunt zorgen? En dames 2 gaan ook op bezoek bij de Lizzards Lubbeek. Indien onze meiden hun tweede plaats willen behouden, zal het beste in hun moeten boven komen om deze lastige tegenstrever te verslaan.

Wie zeker gemotiveerd zal zijn, is het gastronomisch team van chef Willy. Dat drijft op een hoge interne motivatie en sfeer.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top