Met een midweekwedstrijd in en tegen Charleroi, toch wel eervol verloren met 3-2 en waar de vechtlust van onze meiden weer opviel, startte het weekend alleszins zeer hoopvol.

Zaterdag beginnen de debatten met dames3, die het eerst geplaatste Arendonk ontvangen in de eerste provinciale dames. Kan Patrik zijn konijnenpoot nogmaals boven toveren om de rangschikking nog eens flink te bewerken?

'sAvonds komen de meisjes van Sacha Koulberg afzakken naar onze Arena. Kunnen D1 hun riante voorsprong op VC Oudegem behouden, dat nochtans midweek vlotjes de bovenhand had op Barbar, of loopt VC Oudegem toch nog in en hopen zij ook nog op een plaatsje in PO1?

Onze heren 1 stilaan gewoon aan hun nieuwe coach Tom Spitaels moeten naar de leider in de competitie Asse-Lennik, dat zelfs Europees niet moest onderdoen voor megatopper Trentino. Kunnen onze jongens toch iets uit de brand redden?

Zondag beginnen we met heren 2, die derde geplaatste Thimister ontvangen. Kunnen de gasten van Peter Speckstadt zich nogmaals overtreffen? Wie weet?

Heren 3 moeten op verplaatsing naar Haasrode, dat met gelijk aantal punten staat. Mogelijks kan een gemotiveerd H3 hier wel eens stunten en Dames 2 moeten naar Kivola Riemst. Zoals steeds is een verplaatsing naar Riemst geen sinecure, daar de thuisploeg geroemd is voor haar vechtlust. Kan D2 haar technisch vernuft ook hier laten renderen?

Genoeg redenen om nu nog in groten getale af te zakken naar de Arena en te genieten van de sportieve esbatimenten van onze spelers en speelsters. Ook het team van Willy zit in bloedvorm, dus niet twijfelen.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top