Woensdagavond moesten onze dames naar de Edugo Arena van VDK Gent. Dat het geen gezondheidswandelingetje ging worden was een zekerheid. En ook in de eerste set hadden onze dames teveel respect voor de ploeg van Jan De Brandt. Gaandeweg de tweede set hervonden onze dames hun veerkracht en maakten er nog een stevige pot volleybal van, maar moesten in de eindfase nipt de duimen leggen. Met Tara Daerden in de plaats van Lotte Vandendriessche nam Amigos in de derde set plots een betere start en lang zat een setwinst er aan te komen, maar VDK Gent met een sterke Iris Van de Wiele kon in de finale de scheve situatie nog recht zetten. Setstanden 25-16, 25-23 en 28-26.

Vanavond moeten onze heren dan eveneens naar de Edugo Arena. Geen sinecure alvast, daar VDK heren nog in de running is voor PO1 en zondag ontvangen onze heren dan het beresterke Prefaxis Menen. Kunnen Wim Cox en zijn vrienden nog eens stunten, het zou het moreel van de troepen wel goed doen. Na de wedstrijd van de heren volgt dan nog een bekerwedstrijd van onze dames tegen M-Siks Blaasveld voor de 1/2 finale van de beker van Antwerpen.

Heren 2 staat eveneens voor een lastige uitwedstrijd tegen Tesla Lint op zondag 15h00. Mits een zege van onze heren komen zij op gelijke voet met Lint in de rangschikking. Dus gaan maar.

Zaterdagavond kunnen onze dames zich rehabiliteren tegen hekkensluiter Kivola Riemst, maar geloof niet dat het zo maar een makkie zal zijn. Zoals steeds vechten de Limburgse meiden tot de laatste snik en dus geldt weer dat het vel van de beer ...........

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top