Met deze zege brachten de meisjes van Datovoc de onderlinge tussenstrijd op 1-3 in hun voordeel. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat deze overwinning zeker niet gestolen was en dat de Limburgse meiden toch ietwat gretiger te voorschijn kwamen in onze Arena.

De eerste set kwam Amigos dadelijk onder vuur te liggen en dit zowat de hele set. Het duo Anne Moors en Patricia Kowalska voerde steeds het hoge woord aan het net, maar ondanks de mooie acties van Stef en Lies kon Amigos niet dichter dan op 2 punten komen bij 20-22. Datovoc behield echter zijn voorsprong en de set werd beëindigd bij 20-25.

In de tweede set begon Tara Lauwers met een perfecte 2e handsbal, maar toch was Tongeren de overheersende ploeg met een 5-9 voorsprong. Onder impuls van een ijverige Lies kwam Amigos weer in wedstrijd bij 9-9, echter Tongeren liep weer uit tot 10-19 en ging onverstoord verder naar de zege bij 17-25.

Enkele wijzigingen bij beide teams veranderde weinig aan het spelbeeld, maar toch leidde Amigos bij de eerste time-out met 8-6 en bouwde deze voorsprong verder uit tot 18-13. Tongeren panikeerde niet en kwam terug in de match. Amigos had nog wel een 24-22 stand voor zich, maar ondermeer Anne Moors en Natalia Tomasjewski smashten deze weg. Bij de vierde matchbal kon Datovoc deze verzilveren en de set binnenhalen met 28-30.

Dus volgende week geen gemakkelijke wedstrijd naar Barbar, maar de toekomst zal wel weer raad brengen. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top