Zaterdagavond staat voor de vierde maal dit seizoen een wedstrijd gepland tussen Datovoc Tongeren en onze dames.Voor beide teams zal het wel geen sinecure zijn om in deze korte tijdsspanne weer tegen elkaar te moeten, slechts drie punten scheiden beide ploegen. Dus redenen genoeg om er weer een echt volleyfeest van te maken.

Zondagmiddag gaan de heren1 naar Waremme en met de forme van de laatste weken zien we tal van sportieve mogelijkheden voor onze jongens. Dieter Melis en Ivo De Wachter zullen er wel alles aan doen om zowel op technisch en tactisch vlak onze ploeg zo voor te bereiden, dat ze met een goed gevoel kunnen terugkeren.

Dames 2 kunnen zondagmiddag hun blazoen weer oppoetsen tegen het wispelturige VC Bouwel, na de nederlaag in Londerzeel. Maar heren 3 krijgt toch weer een tegenstrever van jewelste voorgeschoteld. VTI Blok Hasselt verschijnt immers in onze Arena met niet minder dan Peter Bierinckx als trainer-coach. En dit zal toch weer de aanleiding zijn tot heel wat sportieve en kamerraadschappelijke tooggesprekken.Ambiance verzekerd. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top