Door de Olympische activiteiten van de Yellow Tigers en de Red Dragons is er dit weekend weinig te rapen in de hoogste reeksen, enkel het team van onze huischef Willy drijft al op een volledige bezetting om de hoogste culinaire berg te bestijgen. Des te meer kunnen onze andere ploegen zich dit weekend in de kijker spelen.

thJ76T2JL1

Dames 3 speelt zaterdag thuis tegen de laatste in de rangschikking en ziet hierdoor de kans om 2016 stijlvol in te zetten. Dames 2 moeten naar Londerzeel, dat thuis steeds een moeilijke te bekampen ploeg blijft maar in de kerstperiode hebben Tom en Robin niet stil gezeten. Als top 3 ploeg moeten onze dames wel iets kunnen forceren. Heren 3 wacht geen gemakkelijke opdracht tegen het sterke Noliko Maaseik, maar moeilijk gaat ook.

Zondag krijgen we een mooi bouquet van interessante wedstrijden aangeboden. Heren 4 krijgen de buren van VC Zoersel op bezoek, die thans een top 3 plaats staan. Maar onze heren zijn steeds onvoorspelbaar tegen de hoger geklasseerde, dus Stijn en zijn discipelen kunnen nogmaals stunten in hun rush naar behoud. Heren 5 ontvangen het 2e geplaatste Dessel, geen gemakkelijke opdracht. Maar de echte topper in de 2e gewestelijke is de clash tussen heren 9 en 8. Kunnen we hier van een broedermoord spreken of gaat Amigos de enige winnaar zijn? Ook onze A meisjes gaan het canvas op tegen Oxaco en kunnen zij nog aan de top blijven? Allemaal redenen om voltallig in onze geliefde Arena te vertoeven tussen onze vrienden en de nodige nieuwjaarswensen.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top