Heel wat Amigos-ploegen zijn reeds aan hun kerstverlof begonnen, maar Dames1 en Heren1 hebben nog wel wat werk voor de boeg vooraleer ook zij aan een welverdiende rust kunnen beginnen.

Zaterdagavond ontvangen D1 als laatste in de heenronde het jonge geweld van Asterix Kieldrecht. Met hun tweede plaats en onze derde plaats kan dit uitgroeien tot een spektakel van jewelste. In de rand van deze wedstrijd spelen D3 tegen de buren uit Zoersel om 15.30. Kan Pat en zijn meisjes de drie-puntenkloof met hen dichten of loopt de immer lachende Marcel met de 3 punten weg?

Zondagmiddag om 16h30 gaan onze mannen er weer vrolijk tegenaan, nu komt Axis Shanks Guibertin op bezoek. Deze mannen konden al tweemaal met een 3-2 score winnen, maar dit moet voor onze heren misschien wel de mogelijkheid bieden om aan te sluiten met hun tegenstrevers.

Om 18h00 moeten D1 terug aan de slag en wel bij de buren uit Zoersel in het kader van de 1/4 finale beker van Antwerpen.

Ook chef Willy doet weer zijn duit in het gastronomische zakje en zal als van oudsher weer de juiste kerstsfeer in de Arena weten te toveren.

cute chef wide

Woensdag 23/12 om 20h30 kunnen D1 de scheve situatie tegen Datovoc Tongeren weer rechtzetten. Mits een 3-0 of een 3-1 en daaropvolgend een gouden set kunnen zij nog een uitstap naar het sportpaleis boeken. Wie wil daar nu niet bij zijn?

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top