Noch heren1, noch heren2, noch dames1 spelen dit weekend thuis en het is dus een uitgelezen zaak om de andere ploegen te bewonderen. Met heren 3 ontvangen we zondag de jongens van Beerse. Deze ploeg roept heel wat positieve en mooie herinneringen op. Uiteraard is hun trainer Jef Mol nog steeds voor velen van ons een monument op gebied van volleybal en de geestelijke vader van vele spelers. Ook Daan Jongmans en Gert-Jan Weyns speelden speelden vorig jaar nog bij Amigos. Dus om 17h30 wacht ons een prachtige match.
Dames2 spelen op hetzelfde moment de topper van de 2e divisie tegen Diepenbeek, dat slechts 1 punt hoger staat op de tweede plaats. Kunnen Dana en haar vriendinnen zich nogmaals opladen om een spetterend resultaat te bekomen? Als zij de weg van de buffalo's weten in te slaan, wacht er een mooie toekomst.

Zaterdag is het uit-dag. Heren1 moeten naar Volley Haasrode dat reeds enkele zeges telt en bovendien over een zeer snel spelende Iwan Verhelst beschikt. Geen gemakkelijke opdracht. Heren 2 gaat op bezoek bij M-Siks Blaasveld, dat wel 2 punten minder telt, maar ook een wedstrijd minder. Dus zeker geen sinecure voor heren2 om in Tisselt de nodige puntjes te rapen.

Dames1 nog steeds op koers op verschillende terreinen moet naar het niet te onderschatten Hermes Oostende. Steeds een geladen wedstrijd met wisselende resultaten, toch moeten kapitein Leen en haar maatjes hier voor een gunstig resultaat kunnen zorgen met de extra dag rust. Daarentegen moest Hermes deze  week nog Europees aan de bak.

Wie wel thuis speelt, is onze chef-kok met zijn team vrijwillgers, die er weer in zullen slagen je gastronomische honger te stillen.funny chicken cook me like one of your french fries 540x434

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top