De hele week stond in het teken van de bekerwedstrijd van de dames tegen Datovoc Tongeren. Spijtig genoeg konden onze meisjes niet brengen, wat iedereen wel van hen verwachtten. Door deze nederlaag moeten zij wel winnen in de terugmatch op 23 dec met 3-0 of 3-1 en dan via een golden set toch de kwalificatie versieren. Moeilijk kan ook.

Thans moeten we ons weer focussen op de topwedstrijd tuusen onze heren en VC Lennik in de liga A van zaterdagavond. Vc Lennik komt met onder meer met Frank Depestele, Seppe Baetens, de sterke Robin Overbeke en ook Martijn Colson. Dus weer een broederstrijd op het scherp van de snee, maar zullen Jonas Colson en zijn medematen zich zo maar laten doen? Dus rekenen we op een vol huis om onze mannen eensgezind te steunen. Ook onze mascotte "den Ami" zal er weer zijn.Ami 1De rest van onze nationaal en divisie-spelende teams moeten zondag aan het werk. Met de uitwedstrijd naar de laatst geklasseerde EVOCO Comines kunnen heren2 mits een gave prestatie hun puntentotaal weer opvoeren.  Coach Peter zal zijn plan wel weer klaar hebben. Dus toi, toi. Heren 3 zal het wel iets moeilijker hebben tegen de vierde in het klassement Lizards Leuven, maar thuis kunnen zij steeds wel iets meer.

Dames 2 krijgt Helchteren op bezoek. Deze Limburgse ploeg is nooit te onderschatten, dus kapitein Dana en haar maatjes wachten dus op een leuke wedstrijd. En dames 1 gaat op bezoek naar VC Oudegem, nooit een gemakkelijke klus.Gezien de laatste wedstrijden zal dit weer een zenuwslopende partij worden. Hopelijk zijn de dames al wat gerecupereerd van de bekerwedstrijd om ginds de lijn weer op te pikken met mogelijk een mooie uitslag.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top