Soms zit het mee en soms zit het tegen. Zaterdagavond was nu juist zo'n dag dat het niet allemaal mee zat. Hoewel de eerste set nog behoorlijk verliep met een Amigos, dat constant tegen zichzelf vocht en constant moest achtervolgen, maar toch bij 21-19 nog een 2-punten voorsprong kende.Charleroi bleef echter koel en kon bij 23-23 door enkele onnodige missers van de dames de set nog binnen halen bij 23-25.

Wat dan gebeurde was eerder een totale black-out van onze dames. Coach Pascal probeerde nog met enkele functionele wissels het tij te doen keren, maar Dauphines Charleroi bleef echter de boventoon geven. Hoe ook Leen Adams haar troepen aanvuurde, niets leek nog te gaan. Jammer, want dit had een spectaculaire wedstrijd moeten worden. Nu kregen we een koude douche van jewelste met 9-25.

Ook in de derde set met nu Lotte op de opposite en Tara Daerden volop in receptie was Amigos een maatje te zwak voor een sterk Dauphines Charleroi, dat ook deze set won met 15-25.

Zeker geen goede match, maar Amigos kennende zullen onze dames eensgezind weer trachten hun blazoen terug op te poetsen. Dus nu woensdag a.s. kunnen ze dit verwezelijken op Tongeren voor de beker. Wait and see.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top