Na de nette winst van dames 3 tegen dames 4 op woensdagavond  in de beker van Turnhout, volgt er een loodzwaar weekend voor bijna alle ploegen.
Heren 1 krijgen een tegenstrever van jewelste voorgeschoteld. Met Prefaxis Menen zullen zij ginder wel hun handen vol hebben, maar als ze de lijn van de eerste set tegen VDK Gent kunnen doortrekken, zit er toch misschien wel iets te rapen daar. Heren 2 ontvangen zondagmiddag het op de voorlaatste plaats staande Nivelles B, maar met deze ploeg is het steeds oppassen geblazen. Kunnen Yannick en zijn kompanen zich weer opladen voor deze wedstrijd? En heren 3, zij moeten zaterdagavond naar Bevo Geetbets.

Deze ploeg telt slechts 2 puntjes minder dan de onze.Vandaar het belangrijke van deze wedstrijd. Hopelijk zijn Daan en zijn vrienden in de nodige forme om eens te stunten.

Hoogtepunt van dit weekend staat geprogrammeerd op zaterdagavond met de komst van het internationaal gekleurde Dauphines Charleroi.Traditioneel is deze ontmoeting steeds pittig gekruid en steeds een pareltje van een damewedstrijd. Les "Dauphines" staan thans op de vierde plaats op slechts 2 punten van onze dames. Spanning alom dus opdat D1 hun derde plaats zouden behouden en alzo hun voorsprong op de andere achtervolgers kunnen behouden of zelfs nog uitbreiden.
Op hetzelfde moment moeten D2 naar de buren van Flamingo's Nijlen, die meer zijn dan een middenmotor. Mits een gave prestatie kunnen D2 hun mooie vierde plaats verzekeren.

Turkey Drinking Beer Funny Clipart Large 1

Chef Willy is reeds in volledige herfstmood en dus biedt hij zijn fans en vrienden hartverwarmende schotels aan, die met de nodige liefde door hem en zijn team geprepareerd zijn.Dus een ideaal idee om eens langs de Arena te passeren.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top